Eva Longoria je promijenila prehranu nakon trudnoće, skinula je 20 kilograma

Izgleda jednostavno

Eva Longoria, jedna od najljepših holivudskih glumica, udebljala se tokom trudnoće, no nakon iste je smršavjela 20 kilograma.

Eva Longoria je promijenila prehranu nakon trudnoće, skinula je 20 kilograma

Nakon što se u trudnoći naglo udebljala, Eva je odlučila promijeniti prehranu, pa je izgubila čak 20 kilograma.

Odlučila je da izbaci iz prehrane šećer i ugljikohidrate, a jedan dan u sedmici dopustila si je uživanje u pizzi i čipsu. Ostavljanje slatkiša nije joj bilo problem jer ih, tvrdi, ne voli.

Prema pisanju časopisa Women’s Health, Longoria dan počinje kajganom i svježim voćem. Ruča meso peradi i povrće kuhano na pari, a za večeru voli ribu i povrće, dok kao međuobrok konzumira svježe krastavce, jabuke ili jogurt s okusom vanilije.

Naravno, lijepa Eva je i fizički jako aktivna. Svakodnevno trči i vozi bicikl, trenira pilates i skače na trampolinu po 20 do 30 minuta.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak