Johnny Deep je dramatično promijenio izgled: Smršavio je i obrijao se prvi put nakon dugo vremena

Novi izgled slavnog glumca

Johnny Depp, 59-godišnji američki glumac, izgleda potpuno drugačije nakon što se obrijao i izgubio nekoliko kilograma.

Johnny Deep je dramatično promijenio izgled: Smršavio je i obrijao se prvi put nakon dugo vremena

Ove sedmice je glumac izašao na večeru u New Yorku u novom ruhu, bez svoje prepoznatljive brade i kozje bradice, pokazujući svoju dobro isklesanu liniju.

Legendarni kapiten Jack bio je vrlo dobre volje kada je u srijedu izašao jesti u restoran Big Apple, pozdravljajući fanove i kao i obično dajući im autograme. Bio je odjeven u odgovarajuću kožnu jaknu i kariranu košulju.

Isti tip looka Depp je odabrao i sljedeći dan, kada se glumac pojavio na događanju SiriusXM-a. Odjevnu kombinaciju upotpunio je parom plavih sunčanih naočala i ravnom kapom.

Glumac Pirata s Kariba trenutno je na turneji sa svojim prijateljem rokerom Jeffom Beckom.

Njih su se dvoje prvi put sreli 2016. i postali su jako dobri prijatelji zbog zajedničke strasti prema muzici i automobilima. Napokon su počeli zajedno nastupati 2019. i već su imali nekoliko turneja po Evropi prije nego što su započeli ovu u SAD-u.

Glumica Amber Heard, njegova bivša supruga, rekla je u članku za Washington Post 2018. da je preživjela porodično zlostavljanje. Kasnije je naređeno da Johnnyju Deppu plati 10 miliona dolara moralne odštete, plus miliona dolara kaznene odštete.

Amber je nedavno viđena na Mallorci, gdje glumica pokušava "pobjeći od svjetla pažnje živeći pod aliasom u luksuznoj vili".

Prema pisanju španjolskih medija, 36-godišnja glumica navodno je ovdje unajmila vilu vrijednu više miliona eura od porodice Marije Antònije Munar, lokalne političarke koja je osuđena na 14 godina zatvora zbog korupcije.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak