Omiljeni lik iz kultne serije izgleda neprepoznatljivo: Ostavio se jedne bitne stvari, smršao 90 kg!

Nikada nije kasno za promjene

Sjećate li se američke serije "Roseanne" koja se emotivala dvije decenije? Bila je obožavana ne samo u SAD nego i širom Evrope, a s užitkom se pratila i u Bosni i Hercegovini.

Omiljeni lik iz kultne serije izgleda neprepoznatljivo: Ostavio se jedne bitne stvari, smršao 90 kg!

"Roseanne" je debitovala na malim ekranima 1988. godine i zabavljala je generacije, a zanimljivo da se prije par godina počela emitovati na ABC mrežu ali pod novim imenom.

Popularnosti serije pridonijelo je i iskreno portretiranje radničke porodice koja se borila sa svim svojim izazovima poput pretilosti, siromaštava, zapošljavanja.

Jedan od omiljenih likova bio je John Goodman, koji je glumio Roseanneinog supruga. Opušteni građevinar Dan iz serije, koji je tokom vremena otvorio salon s motociklima, a na smaom kraju showa je otpisan tako što je "doživio srčani udar na vjenčanju Darlene i Davida".

Goodman je kasnije glumio u mnogim filmovima, a u posljednje vrijeme bio je u centru pažnje zbog velike promjene.

Ovaj 69-godišnji glumac nije bio viđen dugo u javnosti, no nedavno se pojavio na promociji serije "The Freak Brothers" u Los Angelesu, a njegov izgled mnoge je iznenadio.

Iako se većinu karijere neuspešno borio s viškom kilograma, najzad je dobio bitku i sada ga je doslovno teško i prepoznati...

Daily Mail piše da je izgubio više od 90 kilograma i da je transformaciju počeo 2017. godine kada se odlučio posvetiti zdravom načinu života, pa se odrekao i alkohola, te je još jedan od svijetlih primjera kako za neke promjene u životu nikada nije kasno.



Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak