Nije se mogla kretati, a danas izgleda nevjerovatno: Skinula je 68 kilograma za dvije godine

Emma Hooker je bila ogromna, ali je oduvijek željela da izgleda dobro i maštala o vitkoj liniji.

Nije se mogla kretati, a danas izgleda nevjerovatno: Skinula je 68 kilograma za dvije godine

Iako to nije bio nimalo lagan i jednostavan proces, za dvije godine je uspjela da skine 68 kilograma. Nije mogla da se kreće, trebao joj je mobilni skuter, no danas izgleda potpuno drugačije.

Ona je na TikToku govorila o svojoj nevjerovatnoj transformaciji, a sada drugima daje savjete i pomaže im da poput nje sebe učine sretnima.

Doktori su joj govorili da može samo operacijom želuca skinuti kilograme, no ona je dokazala da su u krivu.

Imala je i 149 kilograma, ali je promjenom ishrane i treninzima uspjela za dvije godine doći do cilja i postići izgled kakav je željala oduvijek.

@emmaa.hooker #greenscreen 150lbs⬇️ #weightloss #weightlossjourney ♬ original sound - Amy-Rose
@emmaa.hooker Had to hop on this trend😈 #weightloss #weightlossjourney #motivation #weightlosstips ♬ They say there are five stages of - Nick
@emmaa.hooker

♬ original sound - THXOC

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak