Eva Longoria izgubila 20 kilograma: "Odličan je za moje tijelo, pogledajte šta mi je napravio"

Ako se pitate kako da smršate...

Nakon prve trudnoće Eva Longoria je dobila kilograme, mnogo su je kritikovali jer se zapustila, ali je uspjela smršavjeti 20 kilograma i sada izgleda TOP.

Eva Longoria izgubila 20 kilograma: "Odličan je za moje tijelo, pogledajte šta mi je napravio"

47-godišnja Eva ponajviše je poznata po glumi Gabrielle Solis u seriji "Kućanice". Nedavno je uživala u godišnjem odmoru, a na Instagramu je s nekoliko fotografija fanovima predstavila svoju vitku i savršenu figuru.

Pozirala je u žutom bikiniju i zaradila brojne komplimente pratitelja, a kao da se nikada nije ni borila sa viškom kilograma.

"Trampolin je jako dobar. Odličan je za moje tijelo, pogledajte šta mi je napravio. Jako je zabavno i dobro za moja stara koljena. Nekad sam voljela trčati, ali sada više ne mogu", našalila se Eva.

Ona je promijenila i životne navike, pa tako više ne konzumira šećer, tjesteninu i alkohol, te se trudi konzumirati samo namirnice organskog porijekla.

Osim toga, trudi se da joj svi obroci budu povrće bogato vlaknika poput kelja i špinata, a nakon obroka voli pojesti orahe s jogurtom.

Za doručak najčešće jede kajganu od bjelanjaka i svježe voće, za ručak piletinu ili puretinu s povrćem kuhanim na pari dok je za večeru na meniju riba s povrćem na pari. Međuobroci se najčešće sastoje od svježih krastavaca koje začinjava sokom od limuna, jabuke i sir ili maslac od kikirikija, a voli i jogurt od vanilije.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak