Najbolji joga instruktori na Instagramu

Svi znamo odavno da joga instruktori nisu kao ostatak svijeta. Dok svi objavljivaju svoje najbolje slike na Instagram, oni su odlučili da objavljivaju nesvakodnevne poze.

Ukoliko tražite motivaciju ili videe pomoću kojih možete naučiti nešto više o jogi, sljedeći joga instruktori će vam biti savršeni za pratiti. 

Laura Sykora - @laurasykora

Laura ima ukupno preko 900.000 pratitelja na ovoj društvenoj mreži. Ova djevojka vježba svakodnevno i joga je postao njen način života.

Kerri Verna - @beachyogagirl

Kerri je joga instruktor koja voli da vježba na moru. Kao majka dvoje djece smatra da je potrebno ostati zdrav. Njena pozitivna energija se primjeti na njenim objavama.

Brian Miller - @brianmilleryoga

Poslije 15 godina boksa, Brian je probao jogu. Njegova motivacija je razlog zbog čega ostali vole da ga prate.

Kathryn Budig - @kathrynbudig

Kathtyn piše u raznom magazinima dobrobit joge. Sigurno će vas ova instruktorica motivasati za jogu svojim objavama.

Taylor Harkness - @tjhark

Taylor-ova mislija jeste da se njegovi studenti zabave tokom časova joge. Jedan od razloga zašto ga ljudi toliko vole jeste njegov slatki stav i fleksibilnost.

Carson Clay Calhoun - @carsonclaycalhoun

Clay je joga instruktor koji je naslijedio ljubav prema jogi od svoje mame. Clay u svoje časove joga dodaje neke plesne pokrete.

Caitlin Turner - @gypsetgoddess

Caitlin putuje svijetom kako bi učila druge osobe jogu. Njene objave su jako zanimljive i pune energije.  

Honza i Claudine Lafond - @yogabeyond

Ovaj savršeni par prenosi svoju ljubav u svoje vježbe. Putuju u razne zemlje kako bi naučili i druge kako pravilno trenirati jogu.

Patrick Beach - @patrickbeach

Patrick je počeo da vježba jogu prvi put kada se kladio sa ocem da ne može stojati na rukama, Patrick je naravno dokazao da njegov otac griješi. Njegova metoda uči kako da spojite tijelo i um kako bi osjetili svoje tijelo.

 Rachel Brathen - @yoga_girl

Rachel je porijeklom iz Švedske i njena predavanja su oslonjena na dinamici. Kada je Rachel usavršila jogu na tlu, počela je da trenira jogu na moru!

Najbolji razlog zašto da je zapratite su njene umirujuće slike.

Podijeli članak