Svojim izgledom ostavlja bez teksta, a zavela je čak i najpoznatijeg pjevača na svijetu

Upoznajte Saharu Ray - najzgodnijeg modela za kupaće kostime

Sahara Ray australijska je manekenka i dizajnerica kupaćih kostima koji je postala poznata nakon što je slika nje i Justina Biebera izašla u javnost. Pored toga, ona je i poduzetnica koja posjeduje vlastitu liniju kupaćih kostima po imenu Sahara Ray Swim. Ray je preko noći postala senzacija na Instagramu nakon što je počela objavljivati slike sebe u bikinijima.

Danas ona ima ogromnu bazu obožavatelja na društvenim mrežama.

Biografija

Sahara je rođena u Australiji 1993. godine. Danas nema stalnu lokaciju stanovanja, te često putuje iz New Yorka do Los Angelesa, a s vremena na vrijeme i do Australije. Ona je išla na Institut za modu i dizajn u Los Angelesu, gdje je odlučila da želi i sama da se bavi dizajniranjem i kreiranjem odjeće.

Popularnost

Sahara je postala poznata nakon kratke veze sa svjetski poznatim pjevačem Justinom Bieberom. Naime, još 2016. godine manekenka je uslikana s poznatim pjevačem, na plaži na Havajima. Ove fotografije su joj pomogle da stekne slavu "preko noći", što je Sahara iskoristila kako bi radila na svojoj karijeri. Ipak, ona i pjevač u vezi su bili samo nekoliko mjeseci prije nego što su se razdvojili.

Karijera iz snova

Sahara je uspješna manekenka i poduzetnica koja ima i vlastitu liniju kupaćih kostima. Osim toga, ova djevojka dominira društvenim mrežama, te na svom Instagram profilu redovno objavljuje slike svoje figure. Upravo zahvaljujući njenom izgledu, Sahara je postala popularna, te je njena linija kupaćih kostima nastavila da raste. Sahara se također često pojavljuje i u brojnim TV emisijama, te je jedno vrijeme bila i dio emisije Access Hollywood.

Joga trening

Sahara uživa u treniranju u teretani, međutim, njena omiljena vrsta vježbi je definitivno joga. Često na svojim online profilima sa sljedbenicima dijeli zanimljive fotografije svojih joga treninga, a ponekad joj se pridruži i njena mačka Luna.

Podijeli članak