Egzotična crnka će svojim izgledom pomutiti vaš razum

Ostavlja bez teksta

Giuliana Ava je poznata fitness trenerica s Long Islanda u New Yorku. Ona svoj svakodnevni život dijeli sa sljedbenicima na internetu, a njena dnevna rutina je zaista inspirativna.

Upravo zbog toga, Ava je stekla ogroman uspjeh uz pomoć Interneta i svojih online profila. Zahvaljujući svojoj otvorenosti, Ava ima veliki broj sljedbenika koje nadahnjuje da rade na sebi. Osim što svoje sljedbenike motiviše na redovan trening, nevjerovatna Ava ih uči i o svim prednostima zdravog životnog stila. Njen cilj je da bude inspiracija, umjesto da samo impresionira svoje pratioce. Ovo je njena priča:

Postignuća

Giuliana ima sve veću bazu obožavatelja na društvenim mrežama.

Do oktobra 2018. godine ona je na svojim internetskim profilima prikupila preko nekoliko hiljada pratilaca - broj koji iz godine u godinu raste. Giuliana je također trenerica online treninga. Svojim sjajnim primjerom ona usmjerava svoje sljedbenike ka ostvarenju tijela iz snova.

Trening

Giuliana se može vidjeti u njenim internetskim videozapisima kako izvodi razne vježbe. Uživa u treningu i kardio i utega. Njena omiljena vrsta kardio je HIIT, dok su joj najdraži treninzi oni koji uključuju velike težine i veliki intenzitet treninga. Što se tiče omiljenih dijelova tijela, Giuliana najviše voli trenirati trbušnjake i treninge nogu.

Ishrana

Giuliana je poznata po tome što se trudi ostati u formi tokom cijele godine. Jedna od njenih tajni za postizanje toga leži u njenoj jedinstvenoj ishrani, koju strogo slijedi svakog dana. Jedno od njenih najvećih pravila u ishrani je minimiziranje potrošnje prerađenog šećera. Uz to, Giuliana se pobrine da pije barem 2-3 litre vode dnevno.

Šta možemo naučiti od nje?

Svojim primjerom Giuliana Ava pokazuje da je moguće ispuniti svoje snove ako uložite dovoljno truda odricanja. Ne može svako održavati strogu i čistu ishranu, te pratiti dosljedan plan program treninga poput Ave. To je ono što je izdvaja od drugih, a upravo zato vam ona može biti inspiracija. Na kraju samo vi odlučujete koliko truda ste spremni uložiti u sebe. 

Podijeli članak