Nekada "obična" djevojka kroz treninge izrasta u pravu akcionu junakinju

Priprema za ulogu slavne glumice

Junaci u akcionim filmovima, obično su fizički mnogo nadmoćniji od "običnih" ljudi. Međutim, mnogo je glumaca i glumica koji su se u jednoj fazi karijere odlučili na pravi zaokret i samim tim su se morali i fizički aktivirati i unaprijediti svoje sposobnosti.

Glumica Brie Larson je jedna od onih osoba koje baš i nisu živjele nekim naročito aktivnim životom, a koju je nova uloga superjunakinje u ostvarenju "Captain Marvel", primorala na slijeđenje prilično brutalne trening rutine.

Fitness trener zadužen za dovođenje Larsonove u perfektnu fizičku formu s kojom će bez problema iznijeti glavnu ulogu u akcionom spektaklu, na zanimljiv način je izvukao maksimalne sposobnosti iz svoje klijentice.

Dvadesetdevetogodišnjakinja je tako imala zadatak da sama 60 sekundi gura 2,5 tone težak terenac, što je bio poduhvat s kojim se morala pohvaliti milionima svojih fanova.

"Vrhunac treninga - guranje skoro 2,5 tone teškog Jeepa (sa punim rezervoarom goriva i Alyssom za volanom radi sigurnosti) na 60 sekundi", napisala je glumica, dodavši da je bilo jako teško, ali da joj se svidjelo.

Podijeli članak