Body.ba i LifeStyle Club nagrađuju čitaoce

Nagradna igra

Fitness centar LifeStyle Club i vodeći bh. portal o fitnessu, ljepoti i bodybuldingu - Body.ba pozivaju registrovane čitaoce portala da učestvuju u nagradnoj igri i steknu mogućnost da osvoje mesec dana besplatnog vježbanja u LifeStyle Clubu.

Nagradna igra namjenjena je isključivo registrovanim čitaocima Body.ba portala, a uz registraciju koju trebate izvršiti na našem forumu, sve što trebate učiniti je dati tačan odgovor na nagradno pitanje:

Koja od navedenih aktivnosti se ne ubraja u kardio treninge:

a) Trčanje na traci
b) Zumba fitness
c) Trening sa težinama

Za ovu nagradnu igru, fitness centar Lifestyle Club Sarajevo obezbijedio je tri mjesečne članarine.

Imena sretnih dobitnika biće objavljena na portalu Body.ba 28. jaunara 2013. Sretni dobitnici će svoje nagrade moći iskoristiti u Lifestyle Club-u koji se nalazi u staroj jezgri Sarajeva, 5 minuta udaljen od Sebilja, tačnije u ulici Mula Mustafe Bašeskije 58.

Posjetite LifeStyle Club te uz pomoć stručnjaka poboljšajte kondiciju, oblikujte tijelo, relaksirajte se, dobro se zabavite i živite zdravije. U ugodnoj atmosferi vježbajte pod stručnim nadzorom profesionalnih i školovanih trenera s bogatim iskustvom. Naš klub prati svjetske fitness trendove i u našoj ponudi nudimo njihove programe kao što je Zumba, RTP, Less Mills i drugi. Mi imamo individualan pristup svakom našem članu ponaosob. Savjetujemo o pravilnom načinu vježbanja, te zdravoj prehrani. Nije važno kojom se aktivnosti želite baviti, mi smo tu da se zajednički i kroz dogovor posvetimo postizanju Vaših ciljeva. Svijet fitnessa je uzbudljiv i kreativan, u stalnom preobražaju. Izaberite za sebe, iz široke ponude naših usluga, fitness program prilagođen Vama.