Body.ba i Sportix nagrađuju čitaoce

Nagradna igra

Sportix - distributer više brandova sportske ishrane, te zastupnik iz oblasti sportske ishrane, fitness i wellness opreme i vodeći bh. portal o fitnessu i bodybuldingu - Body.ba pozivaju registrovane čitaoce portala da učestvuju u nagradnoj igri i steknu mogućnost da osvoje vrijedne nagrade.

Nagradna igra namjenjena je isključivo registrovanim čitaocima Body.ba portala, a uz registraciju koju trebate izvršiti na našem forumu, sve što trebate učiniti je dati tačan odgovor na nagradno pitanje:

Bench press je vježba za:

a) leđa
b) prsa
c) noge

Za ovu nagradnu igru, kompanija Sportix obezbijedila je dva paketa nagrada koji sadrže Biotech: Nitro Pure Whey Gold 454g + Rukavice + Shaker.

Imena sretnih dobitnika biće objavljena na portalu Body.ba 04. novembra 2011., a isti će svoje nagrade moći preuzeti u jednom od Sportix prodajnih mjesta u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru, Tuzli, Bijeljini, Bihaću ili Doboju.

BIOTECH BioTech - Made in Germany

Proizvodne linije u Njemačkoj izlaze u susret zahtjevima i potrebama Evropskog tržišta za dopunsku ishranu sportista. Evropski BioTech proizvodi izdvajaju se od ostalih sličnih proizvoda po bogatstvu i kvalitetu ukusa, kao i po širini ponude preparata za masu, proteinskih preparata, i amino kiselina u tabletama. Također, treba istaknuti liniju BioTechovih tečnih proizvoda. Kompanija BioTech, sa svojim desetogodišnjim iskustvom, sa svojom američkom linijom proizvoda BioTech USA, kao i linijom Evropskih proizvoda proizvedenih u Njemačkoj nudi vjerovatno najširu ponudu sportskih suplemenata na svijetu.

Sretno!