Nagrade idu u Tuzlu i Kotor Varoš

Izvučeni sretni dobitnici

Nagradna igra koju uz podršku kompanije Sportix organizuje portal Body.ba završena je danas kada su, među 300 pristiglih prijava, izvučena dva sretna dobitnika.

Na naše nagradno pitanje "Osnovni gradivni materijal mišića je:" tačan odgovor bio je "a) - protein", a ovaj put najsretniji bili su:

- Irma Mehmedović iz Tuzle
- Asmir Fifić iz Kotor Varoši

Sretni dobitnici nagrađeni su sa po jednim paketom koji sadrži Biotech: Nitro Pure Whey Gold 454g + Rukavice + Shaker, a svoje nagrade će moći preuzeti u Sportix poslovnicama u Sarajevu i Tuzli. Sretni dobitinici će biti kontaktirani u vezi sa preuzimanjem svojih paketa.

Dobitinicima čestitamo, a ostalima učesnicima želimo više sreće u narednom krugu nagrade igre koji uskoro možete očekivati na našem portalu.

BIOTECH BioTech - Made in Germany

Proizvodne linije u Njemačkoj izlaze u susret zahtjevima i potrebama Evropskog tržišta za dopunsku ishranu sportista. Evropski BioTech proizvodi izdvajaju se od ostalih sličnih proizvoda po bogatstvu i kvalitetu ukusa, kao i po širini ponude preparata za masu, proteinskih preparata, i amino kiselina u tabletama. Također, treba istaknuti liniju BioTechovih tečnih proizvoda. Kompanija BioTech, sa svojim desetogodišnjim iskustvom, sa svojom američkom linijom proizvoda BioTech USA, kao i linijom Evropskih proizvoda proizvedenih u Njemačkoj nudi vjerovatno najširu ponudu sportskih suplemenata na svijetu.