Poklanjamo ulaznice za Strongman CL Sarajevo 2012

Zetra, 04. februar

Strongman Champions League je takmičenje gdje najjači ljudi svijeta odmjeravaju snagu i izdržljivost kroz nekoliko disciplina. Tokom godine održava se 12 do 15 takmičenja u cijelom svijetu, a ovaj put finalno takmičenje se održava u Sarajevu sa našim predstavnikom Adinom Arnautom.Ovom prilikom, u saradnji sa Fitness Universe, vam poklanjamo 5x2 ulaznice za ovaj atraktivni sportski show koji će se održati u sarajevskoj Zetri, u subotu, 04. februara.

Prijave, koji trebaju sadržavati vaše kontakt podatke, su otvorene do četvrtka, 02. februara, do 20:00 sati, i šaljite ih na e-mail adresu [email protected]. Imena sretnih dobitnika, kao i način preuzimanja ulaznica, će biti objavljeni na Body.ba portalu.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak