2 2/2

Trening nogu treba biti najdraži, ne najmrži

Najveća bodybuilding tajna koju većina preskače
Najveća bodybuilding tajna koju većina preskače

Zbog naučnog zaključka da efekti nastali nakon jakog treninga nogu imaju odražaj i na prsa, bicepse, tricepse, i sve ostale mišiće, jednostavno se može reći da se vježbanjem samih nogu izaziva rast svih drugih, pa i gornjih grupa mišića, što svi i žele.

Osnova treninga nogu bi trebali biti čučnjevi, nožna presa, a nezaobilazno je i mrtvo dizanje s kojim se pogađa zadnja loža, iako se u suštini radi o vježbi koja primarno pogađa donja leđa. Ono što treba zapamtiti kada je riječ o "danu nogu" je to da se ovaj trening mora završiti sa potpunom iscrpljenošću, a zbog toga ga slabi i mrze!

Vrhunac lučenja hormona se događa već sljedećeg dana, pa ga znalci koriste za tempiranje treninga mišićnih partija koje im zaostaju ili koje žele najkvalitetnije razviti.

Komentari (1)

Ja kad se zbildam i pokazem svim snasama svoje velike misicave grudi one se sve spisaju i pocnu dirati po intimnim dijelovima tijela i uzdisu za menom da im prijem i da ih diram.
Ne mere meni niko u mom selu politi u snazi, jednom sam traktor guro s njive do kuce i tek pred kucom vidim da je rucna kocnica podignuta. Nema veze ...
Hocu reci, ove ovdje vase price o nekom bildanju, nekijem preparatima koje pijete, da vam ja kazem dodjite kod mene na selo i prihvatite se motike pa da vidite kako misici rastu.

tuto kompleto
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak