Psećim hodom izgradio nevjerovatne mišiće

Personalni trener iz Indiane je trčao četveronoške poput psa svakog dana gotovo godinu dana.

Psećim hodom izgradio nevjerovatne mišiće
  • On je objavio videozapis koji prikazuje detaljno jedinstven stil hodanja - pseći - koji mu je na kraju pomogao u fizičkoj kondiciji te je izgradio nevjerovatne mišiće.

"Ideja o korištenju položaja na sve četiri bila je moja", rekao je 31-godišnji Nathaniel Nolan. "Nisam vidio nikoga drugog da to radi. I dalje živim potpuno normalnim životom, ali svaki dan izdvajam vrijeme za ovo".

Eskepriment je započeo u avgustu prošle godine i od tada svakodnevno najmanje 30 minuta provodi u psećoj šetnji.

On je s ovom neobičnom vježbom krenuo nakon što je iskusio bol u zapešću i hroničnu bol u zglobovima zbog prethodnih tjelesnih vježbi.

"Došao sam do tačke da nisam mogao trenirati bez boli", prisjetio se. "Mnogo stvari koje sam radio bile su visokog intenziteta pa sam se želio više izložiti pokretima niskog intenziteta i zato sam počeo trenirati sve četiri. Želim izgraditi mobilnost u zapešćima, šakama i laktovima kako bih nastavio raditi vježbe poput stoja na rukama", dodao je.

@xpmovement ⚠️trained professional⚠️ #training #strength #movement #mobility #grip #forearm #forearms #yoga #wristpain #hands #fypviralシ゚ #shoulders #challenge #crawling #handstands #handstand #all4s #allfours #gogetsomexp ♬ original sound - Nathaniel Nolan

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak