2 2/3

Povratak čudesnog veterana Kevina Levronea

Mr. Olympia vikend: Heath u pohodu na 6. titulu
Mr. Olympia vikend: Heath u pohodu na 6. titulu

Čovjek koji je čak trinaest godina uživao status penzionisane legende bodybuildinga, ovog septembra je odlučio da Mr. Olympiju ne želi gledati iz publike ili na televizoru, te se na ogromno čuđenje cijelog svijeta našao na listi prijavljenih kandidata za takmičenje u kategoriji najvećih.

Ima 52 godine, izrezanih nešto više od 110 kilograma mišića i vitrinu punu medalja od kojih je najmlađa ona iz 2002. godine kada je bio drugi na istom takmičenju na kojem će se ovoga vikenda boriti protiv momaka koji su u najboljim godinama.

Upravo povratak Levronea i njegov obračun sa Heathom je predstavljen na svim naslovnicama takmičenja. Čini se da je upravo to ono što je trebalo da se skrene pažnja sa činjenice da ni ove sezone na bini neće biti majstora sa pletenicama.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak