Kako je youtuber za samo tri dana vježbanja postigao nevjerovatne rezultate?

Američki youtuber Logan Paul obajvio je svoju trodnevnu transformaciju tijela kroz fotografije, što je zbunilo njegove fanove.

Kako je youtuber za samo tri dana vježbanja postigao nevjerovatne rezultate?

Paul je poznati youtuber koji je postao borac i želi svim silama da se probije na vrh te se okušao u raznim borilačkim sportovima.

Posljednji nastup imao je na događaju WWE WrestelMania na kojem je, mora se priznat, oduševio svojim potezima ma koliko bio omržen kod mnogih.

Navijači su bili impresionirani Paulovim nastupom koji je u borbi parova zajedno sa The Mizom pobijedio tim Mysterio Family.

Prije spomnute borbe pohvalio se nevjerovatnom transformacijom u samo tri dana. Na društvenim mrežama je poručio da se držao režima od po 100 sklekova i trbušnjaka te da je bio prezadovoljan rezultatima.

Mnogi su oduševljeni, no jedan dio fanova smatra da je pretjerao i da je prosto nemoguće za tri dana do te mjere srediti vlastito tijelo, ma kakve god vježbe radio...

Komentari (1)

Koje sve lazi plasirate na ovom sajtu! Sramota

Black box
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak