Najpoznatija bh. influenserica pozirala gola 'kao od majke rođena', mnogi hvale njenu figuru

Hana Hadžiavdagić je po mnogima najpoznatija bh. infulenserica, a posljednje dane provodila je na ljetovanju na hrvatskom otoku Rabu.

Najpoznatija bh. influenserica pozirala gola 'kao od majke rođena', mnogi hvale njenu figuru

Hana je iskoristila posjet hrvatskom otoku za odmor, ali i za pravljenje fotografija koje joj pomažu da poveća broj pratitelja na Instagramu, da dobije veći broj lajkova i na kraju krajeva, možda i najvažnije, da pokaže kako ima sjajnu liniju.

Objavila je u subotu obnaženo fotografiju dok stoji na stepenicama, ali je intimne dijelove tijela ipak uspjela da sakrije, dovoljno da muškarcima zagolica maštu.

Nije rijetkost da Hana koja za sebe kaže da je "opet najljepša" objavljuje ovakve fotografije, a gola je objavila fotografiju na Instagram storyju 2020. godine.

"Vratite nam slobodu jer slobodni smo rođeni, želimo slobodno da živimo, krećemo se, volimo, ljubimo i na kraju da slobodno raširenih krila napustimo ovaj svijet", poručila je.

Mnogi su hvalili njenu figuru i podržali je zbog toga što je slobodna, mada je bilo i onih koji smatraju da ipak pretjeruje.

Komentari (1)

Bravo BOSANKO! NEKA SE BOSANCI STIDE

Pero Cvijic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak