Romelu Lukaku pozirao samo u gaćicama, svoje tijelo doveo je do savršenstva

Naporno je radio

Belgijski reprezentativac i napadač Intera Romelu Lukaku oduševio je sve svojim isklesanim trbušnjacima dok je pozirao u jednoj reklamnoj kampanji.

Romelu Lukaku pozirao samo u gaćicama, svoje tijelo doveo je do savršenstva

Napadač milanskog Intera napustio je Stamford Bridge ljetos i otišao na posudbu u Inter s kojim je prethodno bio prvak Italije. Povratak Lukakua u Italiju mnoge je iznenadio, ali on je sam priznao da u Chelseaju "to nije to" i da je spreman da ponovo igra u Seriji A.

Njegovim dolaskom smanjila se minutaža reprezentativcu BiH Edinu Džeki, koji je ipak nedavno, dok je Lukaku bio povrijeđen, pokazao sve svoje kvalitete i postizao golove u nekim mečevima.

Čini se da je Lukaku potpuno fizički spreman. Fotografisao se u reklamnoj kampanji za Calvin Klein i navijači Intera bili su impresionirani kako izgleda.

29-godišnjak je izgledao razdragano na Instagram storyju modnog brenda dok je pozirao u njihovom mikro rastezljivom donjem rublju.

Crne gaćice jedina su odjeća na njemu, ali svima je za oko zapelo njegovo isklesano tijelo.

Belgijac je ranije bio kritikovan tokom boravaka u Engleskoj zbog svoje težine, ali čini se da je dolaskom u Italiju otišao na dijetu i da je na kraju uz naporan rad u teretani tijelo doveo do savršenstva.

Poznato je da se Lukaku već nekoliko sedmica oporavlja od povrede, ali očekuje se da se Belgijanac veoma brzo ponovo vrati na teren i da već za vikend bude u konkurenciji za utakmicu.

Ovaj 29-godišnji napadač je od povratka u Inter uspio odigrati tri utakmice u Seriji A, te je postigao jedan pogodak i upisao je jednu asistenciju.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak