Dečko je moli da stane s plastičnim operacijama - Body.ba

Da li je pretjerala?

Dečko je moli da stane s plastičnim operacijama

Piše: Selma

Utorak, 20.03.2018.

Dečko je moli da stane s plastičnim operacijama

Ime Scarlett Moffat ne znači nam puno. Ona je 27-ogodišnja britanska TV voditeljica i zvijezda manjeg kalibra, poznata prvenstveno iz reality emisija. No ono po čemu je Scarlett zanimljivija jest njena priča zbog koje je sada mediji prozivaju, zgražaju se nad njom, čak i sprdaju, opravdano ili ne.

Naime, ne tako davno Scarlett je bila vesela, simpatična, pomalo punačka, ali nedvojbeno vrlo slatka djevojka. A onda je počela raditi na svom izgledu i to ne manijakalno vježbajući već, očito, različitim operacijama. Evo kako je tekla njezina transformacija.

Naravno, uz manje popravke na licu, Scarlett je bila i na dijeti, a čini se da se i s grudima nešto dogodilo? Postala je prava, bujna ljepotica, a očito je više nisu mučili ni kilogrami. Bravo za Scarlett, posebno ako je napravila nešto što ju je zaista usrećilo. Apsolutno svako ima na to pravo, podržavamo! No čini se da Britanka nije našla sreću unatoč svim promjenama na tijelu jer one su se nastavile.

Scarlett sve više sliči živućoj Barbiki, a koliko se ponosi novim izgledom pokazuju fotografije na njezinu Instagram profilu. Ali osim što su svi počeli komentarisati kako izgleda i to ne više u pozitivnom kontekstu "pobunio" se i njen dečko Lee Wilkinson koji ju navodno moli da "više ništa ne radi na svom licu" jer za njega ne mora izgledati poput glamuroznog modela, prenosi The Sun.

Hvala, Lee, baš si velikodušan. Ali očito to voditeljica radi zbog sebe jer ne staje s nikad priznatim operacijama. Scarlett je, naime, do sada priznala samo filere u usnama, o kojima je, kaže, ovisna, a za ostalo kaže da su zaslužni samo make up i filteri na fotkama.

Je li to istina? Ako jeste, želimo i mi takve filtere, ali za svakodnevni život, ne samo za fotke. Ako nije, ko smo mi da joj sudimo i procjenjujemo je li pretjerala?

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


BlaBla

>Arat Hosseini: Najveća mlada fitness zvijezda

Već ima milione fanova

Arat Hosseini: Najveća mlada fitness zvijezda

Četverogodišnji iranski dječak Arat Hosseini, najveća je fitness senzacija na svijetu. Ovaj mali, nestvarno...Pročitaj cijeli tekst Tekst sadrži video

Komentari (0)

>Demi Lovato pokazala strije i celulit

I dalje volim sebe!

Demi Lovato pokazala strije i celulit

Demi Lovato širi pozitivne poruke o prihvatanju svog tijela i izgleda već godinama. Pjevačica je proteklih...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Ošišao dreadlockse nakon 9 godina - majka u šoku

Suze radosnice

Ošišao dreadlockse nakon 9 godina - majka u šoku

Max je tinejdžer koji je počeo puštati kosu prije svoje desete godine života. Kada je dostigao dovoljnu...Pročitaj cijeli tekst Tekst sadrži video

Komentari (0)

>Ovo su najljepše teretane na svijetu

Fitness luksuz i uživanje

Ovo su najljepše teretane na svijetu

Iako uređenost i luksuz fitness centara nemaju skoro pa nikakve veze sa samim uspjesima vježbača i njihovim...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)