Dečko je moli da stane s plastičnim operacijama - Body.ba

Da li je pretjerala?

Dečko je moli da stane s plastičnim operacijama

Piše: Selma

Utorak, 20.03.2018.

Dečko je moli da stane s plastičnim operacijama

Ime Scarlett Moffat ne znači nam puno. Ona je 27-ogodišnja britanska TV voditeljica i zvijezda manjeg kalibra, poznata prvenstveno iz reality emisija. No ono po čemu je Scarlett zanimljivija jest njena priča zbog koje je sada mediji prozivaju, zgražaju se nad njom, čak i sprdaju, opravdano ili ne.

Naime, ne tako davno Scarlett je bila vesela, simpatična, pomalo punačka, ali nedvojbeno vrlo slatka djevojka. A onda je počela raditi na svom izgledu i to ne manijakalno vježbajući već, očito, različitim operacijama. Evo kako je tekla njezina transformacija.

Naravno, uz manje popravke na licu, Scarlett je bila i na dijeti, a čini se da se i s grudima nešto dogodilo? Postala je prava, bujna ljepotica, a očito je više nisu mučili ni kilogrami. Bravo za Scarlett, posebno ako je napravila nešto što ju je zaista usrećilo. Apsolutno svako ima na to pravo, podržavamo! No čini se da Britanka nije našla sreću unatoč svim promjenama na tijelu jer one su se nastavile.

Scarlett sve više sliči živućoj Barbiki, a koliko se ponosi novim izgledom pokazuju fotografije na njezinu Instagram profilu. Ali osim što su svi počeli komentarisati kako izgleda i to ne više u pozitivnom kontekstu "pobunio" se i njen dečko Lee Wilkinson koji ju navodno moli da "više ništa ne radi na svom licu" jer za njega ne mora izgledati poput glamuroznog modela, prenosi The Sun.

Hvala, Lee, baš si velikodušan. Ali očito to voditeljica radi zbog sebe jer ne staje s nikad priznatim operacijama. Scarlett je, naime, do sada priznala samo filere u usnama, o kojima je, kaže, ovisna, a za ostalo kaže da su zaslužni samo make up i filteri na fotkama.

Je li to istina? Ako jeste, želimo i mi takve filtere, ali za svakodnevni život, ne samo za fotke. Ako nije, ko smo mi da joj sudimo i procjenjujemo je li pretjerala?

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


BlaBla

>Svijet se zgrožava zbog objava fitness blogerke

Želi biti slobodna

Svijet se zgrožava zbog objava fitness blogerke

Fitnes blogerka Morgan Mikenas osjećala se slobodnom da objavi neke "neuobičajene" fotografije, ali naišla je...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Smršao 115 kg i skuplja novac za uklanjanje kože

Sve je moguće

Smršao 115 kg i skuplja novac za uklanjanje kože

Jedan od živih dokaza da je sve moguće napraviti uz čvrstu volju je Jack Towels, mladi momak koji se...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Victoria's Secret anđeli bez fotošopa

Prirodne ljepotice

Victoria's Secret anđeli bez fotošopa

Mnogi se pitaju kako supermodeli okupljeni u najelitniju grupu nazvanu Victoria's Secret angels uopšte...Pročitaj cijeli tekst Tekst sadrži fotogaleriju

Komentari (0)

>Do top forme bez ijednog kilograma manje

Atraktivna Christina

Do top forme bez ijednog kilograma manje

Christina Basil je atraktivna djevojka koja je svoj hobi pretvorila u unosan posao, a sve je krenulo upravo...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)