Dečko je moli da stane s plastičnim operacijama - Body.ba

Da li je pretjerala?

Dečko je moli da stane s plastičnim operacijama

Piše: Selma

Utorak, 20.03.2018.

Dečko je moli da stane s plastičnim operacijama

Ime Scarlett Moffat ne znači nam puno. Ona je 27-ogodišnja britanska TV voditeljica i zvijezda manjeg kalibra, poznata prvenstveno iz reality emisija. No ono po čemu je Scarlett zanimljivija jest njena priča zbog koje je sada mediji prozivaju, zgražaju se nad njom, čak i sprdaju, opravdano ili ne.

Naime, ne tako davno Scarlett je bila vesela, simpatična, pomalo punačka, ali nedvojbeno vrlo slatka djevojka. A onda je počela raditi na svom izgledu i to ne manijakalno vježbajući već, očito, različitim operacijama. Evo kako je tekla njezina transformacija.

Naravno, uz manje popravke na licu, Scarlett je bila i na dijeti, a čini se da se i s grudima nešto dogodilo? Postala je prava, bujna ljepotica, a očito je više nisu mučili ni kilogrami. Bravo za Scarlett, posebno ako je napravila nešto što ju je zaista usrećilo. Apsolutno svako ima na to pravo, podržavamo! No čini se da Britanka nije našla sreću unatoč svim promjenama na tijelu jer one su se nastavile.

Scarlett sve više sliči živućoj Barbiki, a koliko se ponosi novim izgledom pokazuju fotografije na njezinu Instagram profilu. Ali osim što su svi počeli komentarisati kako izgleda i to ne više u pozitivnom kontekstu "pobunio" se i njen dečko Lee Wilkinson koji ju navodno moli da "više ništa ne radi na svom licu" jer za njega ne mora izgledati poput glamuroznog modela, prenosi The Sun.

Hvala, Lee, baš si velikodušan. Ali očito to voditeljica radi zbog sebe jer ne staje s nikad priznatim operacijama. Scarlett je, naime, do sada priznala samo filere u usnama, o kojima je, kaže, ovisna, a za ostalo kaže da su zaslužni samo make up i filteri na fotkama.

Je li to istina? Ako jeste, želimo i mi takve filtere, ali za svakodnevni život, ne samo za fotke. Ako nije, ko smo mi da joj sudimo i procjenjujemo je li pretjerala?

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


BlaBla

>Spustila tajice i pokazala kako nas zavaravaju

Uticaj Instagrama

Spustila tajice i pokazala kako nas zavaravaju

Da izgled na fotkama često zavara nije novost. Ovoga puta to je pokazala influencerica Stacey Lee.Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Zvijezde u vratolomnim joga položajima

Zaljubljenici u jogu

Zvijezde u vratolomnim joga položajima

Pomicanje vlastitih granica je jedna od čari joge kojoj nisu odoljele ni najveće zvijezde. Marilyn Monroe,...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>"Dvojnica Megan Fox" zgodnija od glumice

Kolika je sličnost?

"Dvojnica Megan Fox" zgodnija od glumice

Internetski portali, forumi i online izdanja muških časopisa "raspametili" su se zbog brazilske  manekenke  i...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Banja Luka dobija dvije teretane na otvorenom

Rekreacija za građane

Banja Luka dobija dvije teretane na otvorenom

Banja Luka će postati bogatija za dvije teretane na otvorenom, nakon što se krenulo u realizaciju odlične...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)