FitPass: Jedna članarina za preko 60 objekata - Body.ba

Šta je i kako funkcioniše

FitPass: Jedna članarina za preko 60 objekata

Piše: Body.ba

Utorak, 10.04.2018.

FitPass: Jedna članarina za preko 60 objekata

Ljudi koji žive aktivnim stilom života i čija svakodnevnica uvijek nosi neki vid fizičkih aktivnosti, svoju dnevnu rutinu nastoje ispuniti gdje god da se nađu. FitPass sportsko-rekreacioni program je upravo namijenjen takvim osobama, te ima misiju da im olakša proceduru ulaska i korištenja cijelog niza objekata i njihovih usluga, samo sa jednom članarinom i jednom karticom.

FitPass je počeo sa radom u Bosni i Hercegovini prije nešto više od pola godine, te je već probudio veliko interesovanje korisnika usluga brojnih sportsko-rekreacionih centara. Tim povodom, razgovarali smo s direktorom Amarom Fatićem, koji nam je pojasnio šta je FitPass i kako funkcioniše:

"FitPass je sportsko-rekreacioni program koji omogućava korištenje sportskih, rekreacionih objekata na više lokacija. Odnosno kada kupite jednu članarinu koju plaćate nama kao firmi, na osnovu te članarine koristite preko 60 objekata u Bosni i Hercegovini. To je cijena jedne mjesečne članarine, otprilike jednog objekta i kada platite našu članarinu, kao da ste platili 35 članarina recimo u Sarajevu. 

U Sarajevu možete da koristite 15 teretana, 3 bazena, 2 kuglane, 3 bilijar centra, 3 plesna kluba itd. Dakle ne koristite samo jedan fitness sa tom članarinom, nego koristite ono što vam najviše odgovara u tom danu. Kada hoćete da koriste bazen, koristite bazen, sutra koristite fitness, prekosutra fitness negdje drugo, dakle to je cijeli koncept uvezivanja svih ovih sportskih rekreacionih objekata u BiH", Istakao je Fatić.

Koje su prednosti FitPass-a?

"Kada kupi FitPass, naš korisnik može da koristi sve objekte koji su u našem sistemu, sve objekte koji imaju ugovor sa FitPass-om. Može da koristi i bazen, i teretane, i bilijar, i pikado i sve ostalo. Na našoj stranici FitPass.ba su izlistani svi objekti koji se mogu koristiti u svakom gradu, kao i na kojoj lokaciji se nalazi, šta nudi, koje su aktivnosti, koji su rasporedi treninga u teretani, šta se tačno nudi u teretani, koji su treneri. Sve ono što se tiče svakog od objekata."

Gdje i na koji način se FitPass može nabaviti?

"Sva registracija ide preko web stranice. Korisnik odabere paket, a izlistani su naši paketi cjenovno, klikne na "prijavi se", i onda istog momenta kada on popuni podatke, nama dođu podaci u sistem a njemu dođe uplatnica na mail. Kada izvrši uplatu mi dostavljamo karticu na adresu ili je lično preuzme. Dakle sva registracija ide preko web stranice, nema nikakav drugi način", pojasnio je direktor ovoga najvećeg sportsko-rekreacionog programa u Bosni i Hercegovini.

Za kraj je još pojasnio proceduru ulaska u objekte koji su na FitPass listi, podvukavši da jednu karticu može koristiti samo jedna osoba na čije ime je naslovljena:

"Prilikom ulaska u fitness centre pokazuje se kartica, a pokaz ide uz ličnu kartu, zato što je svaka kartica personalizirana. Dakle, izrađujemo je na ime i prezime osobe koja se registruje i ta kartica zauvijek ostaje kod te osobe. Ona je koristi kako joj odgovara, aktivira karticu, može je aktivirati sada, pa je ne mora koristiti pet mjeseci, pa je koristi u decembru recimo".

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


BlaBla

>Svijet se zgrožava zbog objava fitness blogerke

Želi biti slobodna

Svijet se zgrožava zbog objava fitness blogerke

Fitnes blogerka Morgan Mikenas osjećala se slobodnom da objavi neke "neuobičajene" fotografije, ali naišla je...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Smršao 115 kg i skuplja novac za uklanjanje kože

Sve je moguće

Smršao 115 kg i skuplja novac za uklanjanje kože

Jedan od živih dokaza da je sve moguće napraviti uz čvrstu volju je Jack Towels, mladi momak koji se...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Victoria's Secret anđeli bez fotošopa

Prirodne ljepotice

Victoria's Secret anđeli bez fotošopa

Mnogi se pitaju kako supermodeli okupljeni u najelitniju grupu nazvanu Victoria's Secret angels uopšte...Pročitaj cijeli tekst Tekst sadrži fotogaleriju

Komentari (0)

>Do top forme bez ijednog kilograma manje

Atraktivna Christina

Do top forme bez ijednog kilograma manje

Christina Basil je atraktivna djevojka koja je svoj hobi pretvorila u unosan posao, a sve je krenulo upravo...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)