Kako izgledaju noge Dwaynea Johnsona nakon intenzivnog treninga?

Na svom Instagram profilu Dwayne "The Rock" Johnson podijelio je fotografije kako bi pokazao kako njegove noge izgledaju nakon intezivnog treninga.

Kako izgledaju noge Dwaynea Johnsona nakon intenzivnog treninga?

Svojevremeno je Johson izjavio da su mu treninzi za noge pomogli da dođe u formu za nastup na Super Bowlu u februaru.

Napornim treninzima stekao je "terminatorski" izgled, a posebno se mogu vidjeti izraženi mišiči na nogama.

"Istina je da sam tokom godina zapravo naučio da treniram jače, ali, da bih jače trenirao, morao sam naučiti kako da treniram pametnije. To je ključ za uspjeh u fitnesu", poručio je.

Prije napornog treninga, "The Rock" za doručak jede mesni odrekaz, bjelance, ovsenu kašu, papaju, engleski mafin s puterom od kikirija i želeom, kao i tropski sportski napitak.

Priznao je ranije prošle godine da obično dnevno unosi 6.000 kalorija kako bi održao intenzitet treninga i svoju mišićnu građu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli therock (@therock)

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak