Najzgodnija sportistkinja svijeta golišavim slikama "ruši" Instagram

Jedna od najljepših sportistkinja svijeta, golferica, internetska zvijezda i influencerica Paige Spiranac, privlači ogromnu pozornost svakom svojom objavom na društveni mmrežama.

Najzgodnija sportistkinja svijeta golišavim slikama "ruši" Instagram

Golišavim slikama Paige "ruši" Instagram i mami muške uzdahe, a magazin Maxim proglasio ju je ranije ove godine najseksi ženom na svijetu.

Popularna Amerikanka, koja korijene vuče s ovih prostora, nije bila uspješna u svojoj sportskoj karijeri, no unatoč tome jedna je od najpopularnijih na svijetu, a nosi i titulu najljepše.

Posljednji put se takmičila prije više od šest godina, 2016., nakon čega se više nije vratila na teren, a fokus je prebacila na posao influencerice na Instagramu.

Njene golišave objave svakodnevno dopiru do 3.6 miliona njenih pratitellja, a taj broj se stalno povećava, što i ne čudi s obzirom na njen izgled i na provokativne objave.

Sami procijenite da li je zaista vrijedna titule najseksi sportistkinje...

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak