1 1/9

Biografija

Studentske dane je provela konzumirajući alkohol i brzu hranu, a danas je potpuno drugačija
Studentske dane je provela konzumirajući alkohol i brzu hranu, a danas je potpuno drugačija

Savannah Rose Neveux odrasla je okružena bodybuilderima i drugim sportistima. Iako je uvijek bila fascinirana sportistima, tek na fakultetu je i ona počela voditi sličan način života. Odluka da započne svoje putovanje u fitness svijet nastala je kao rezultat nezadovoljstva zbog njenog stanja uma i izgleda.

Kada je tek počela studirati razvila je obrazac nezdravih navika kao što je konzumiranje alkohola vikendom i prejedanje prerađenom i nezdravom hranom. Na kraju je shvatila da joj je potrebna radikalna promjena u životu kako bi bila u formi.

“Nakon 3 godine čestih noćnih izlazaka, probudila sam se jedno jutro nakon lude noći s glavoboljama, misterioznim posjekotinama i modricama svuda po tijelu. Shvatila sam da to više nije za mene i odlučila sam da odustanem od negativnog i nezdravog načina života.”

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak