Supruga Novaka Đokovića otkrila svoju veliku tajnu vitke linije: "Potrebna je samo volja"

Njena omiljena vježba

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera Novaka Đokovića, ima svoj poseban načih ishrane, ali i treniranja.

Supruga Novaka Đokovića otkrila svoju veliku tajnu vitke linije: "Potrebna je samo volja"

Radi se o jednoj posvećenoj ženi koja vodi računa o svemu, ali naročito o svom tijelu i zdravlju.

Kako i sama Jelena kaže, činjenica da živi sa profesionalnim sportistom joj ne dozvoljava da zapusti svoj izgled i prestane da vježba. Njen izgled je godinama isti, ona je kao model koji se ne mijenja, no koja je tajna?

Jelenina fitnes rutina je zasnovana na skakanju. Prva vježba je skakanje na izdignutu površinu i zahvaljujući ovome, jačaćete mišiće butina, gluteusa, tetive i listove.

Na ovaj način se brzo sagorijevaju kalorije i ona ovu vježbu smatra ključnom za svoju vitku liniju.

Inače, ona je ranije priznala da obožava poput Novaka kinou i puno povrća te da joj je to dovoljno da se zasiti. Kinoa sadrži velike količine bjelančevina zbog čega može da se takmiči sa proizvodima životinjskog porekla. Obiluje vitaminom E, C, kalijumom, raznim mineralima, aminokiselinama i eteričnim uljima. Narodna medicina koristi kinou za liječenje gihta, tumora, hemeroida i išijasa

Priznala je također Jelena da nikada nije pila alkohol niti kafu.

Komentari (1)

Bravo Jelena! Samo u balansu covek moze da bude srecan,tako smo stvoreni po oblicju Bozijem svi ljudi kao vrsta.Neko to moze da sazna,a neko nikad. ... .... ...

Verica Nastasijevic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak