Supruga poznatog sudije zarađuje prodajom golih slika, a drugima daje savjete o hrani

Romina Ortega je 33-godišnja Argentinka koja za 29 dolara mjesečno nudi fanovima pristup njenom erotskom sadržaju.

Supruga poznatog sudije zarađuje prodajom golih slika, a drugima daje savjete o hrani

Romina je udana za slavnog argentinskog sudiju Nestora Pitanu, koji je sudio finale Svjetskog prvenstva 2018. godine između Francuske i Hrvatske.

Kako prenosi argentinska verzija španjolskog lista AS, influencerica, koja na službenom Instagram profilu ima više od 240.000 pratitelja, službeno se udala za Pitanu u februaru 2015. i par ima dvoje djece. Vjenčali su se na brodu.

Na društvenim mrežama često dijeli senzualne fotografije, plesove, treninge, savjete o hrani i trenutke iz porodične rutine. Romina, koja je također model, učinila je Instagram stranicu privatnom nakon što je postala uspješna na OnlyFansu, prenosi AS.

Pitana je često kritikovan zbog suđenja, a Romana ga uporno brani.

"Voljela bih vidjeti novinare koji sjede i izvještavaju s utakmice kako usred terena donose odluke. Lako je sjediti i pričati gluposti. Jasno je da je Pitana jedan od najboljih sudaca na svijetu", kazala je Romana, dodavši:

"Ako vam se ne sviđa način na koji radi, ne morate biti bez poštovanja".

Néstor Pitana s 47 godina nije izabran za suca Svjetskog prvenstva u Kataru. Brazilska ga javnost pamti i po tome što je 2021. sudio finale Libertadoresa između Flamenga i Palmeirasa.

Komentari (1)

Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Top24.pw

Lissa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak