Glumica smršala 30 kg, izgleda neprepoznatljivo, njen trener objasnio kako je uspjela

Glumica Rebel Wilson dugo se borila sa viškom kilograma, no napokon se uspjela dovesti u red.

Glumica smršala 30 kg, izgleda neprepoznatljivo, njen trener objasnio kako je uspjela

Rebel je odlučila da promijeni životne navike, a uz mnogo truda i odricanja, uz kvalitetnu i zdravu prehranu, uspjela je da smrša 30 kilograma i izgleda neprepoznatljivo.

Njen trener Ganar Peterson uveliko joj je pomogao u tome, a sada otkriva kako je postigla svoj cilj.

"Ona je divna, zabavno je biti u njenom okruženju i marljivo radi", rekao je Ganar, dodavši

"Postavljanje prioriteta hemijskom, a ne običnom olovkom, tako da je to nešto što ne može da se promijeni. Sve druge stvari postavljate oko toga. Na primjer, ukoliko imate trening u 8, a neko želi da se tada vidite, vi ćete reći "To mi ne odgovara, je l možemo u 9?".

Rebel je vježbala na različitim spravama, koristila je bicikl, radila s tegovima, ali naravno sve to upotpunila kvalitetnom svakodnevnom ishranom, te upijala sve savjete svog nutricioniste i trenera.

Njen trener kaže da je ona postepeno trenirala i išla ka cilju.

"Ja sam sretan i ako počnete da trenirate jednom sedmično. Ali onda treba da postepeno pojačavate. Naravno, trebalo bi da imate neki određeni plan i program, a ne da budete po sistemu "Otići ću jednom, pa neću ništa raditi sedam dana". To vas neće odvesti gdje želite", poručio je.

Sve u svemu, Rebel danas izgleda bolje nego ikad prije i samo je jedan u nizu pokazatelja da se sve može uz odricanje, želju, motivaciju i trud.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Rebel Wilson (@rebelwilson)

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak