John Cena i njegova kombinacija treninga s ishranom

Šta jede WWE zvijezda John Cena?

John Cena ima jednu od najimpresivnijih figura u historiji profesionalnog hrvanja. Veliki dio zasluga za nju treba pripisati ravnoteži koju je uspio postići između rigoroznih vježbi i kvalitetnog unosa hrane.

John Cena i njegova kombinacija treninga s ishranom

Kombinacija ishrane i vježbanja je ključni faktor za postizanje besprijekornog fizičkog izgleda. Fitnes, bez dobro organizovanog i kvalitetnog plana ishrane, jednostavno ne bi funkcionisao. 

Cena smatra da je potrebno puno više od fizičke vježbe kako bi se postigla vrhunska spremnost. Potrebna je spremnost da se pravilno hranite s pravim količinama hrane. John se ponosi time što se strogo pridržava pravila kada je u pitanju ishrana i trening, i smatra kako je najvažnije imati samodisciplinu.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak