Nekada je bila najseksi žena svijeta, ali se udebljala: Trpi kritke, ali tvrdi da je sretna

Kelly Brook je svojevremeno bila jedna od najseksi žena na svijetu, a danas ipak u potpuno drugačijem izdanju.

Nekada je bila najseksi žena svijeta, ali se udebljala: Trpi kritke, ali tvrdi da je sretna

Njeni fanovi nisu zadovoljni zbog promjena na njenom tijelu. Razočarani su jer smatraju da je puno bolje izgledala, no manekenka i voditeljica se zapustila i sada ima višak kilograma.

Unatoč tome, Kelly ne skida osmijeh sa lica, spremna je da pozira u badiću čak i sada kada ima višak kilograma.

Fotografi su je nedavno "uhvatili" kako šeta na putu do posla i evidentno je da je doživjela velike promjene. Nedavno je govorila o tome kako su je hejteri zasuli raznim komentarima uglavnom negativnim.

"Oni me u 40-im godinama vide kao debelu djevojku i ne prihvaćaju me kao takvu. Smiješno mi je. Ljudi odrastaju, postaju veći, mijenjaju se, to se događa stalno", kazala je Brook.

Priznaje da se ulijenila i opustila, te kako su njene mršave faze uglavnom bile rezultat depresivnih faza kada nije bila u potpunosti zadovoljna ni sobom, ni svojim životom.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak