Šta je Ronaldu pomoglo da postane i ostane takva zvijer? "Uvijek jede isto"

Vrlo jednostavno

Idol mnoge djece i jedan od najboljih nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo ističe se izvanrednom fizičkom formom.

Šta je Ronaldu pomoglo da postane i ostane takva zvijer? "Uvijek jede isto"

Ronaldo je mašina kojoj se ne možete ne diviti. Iako je je zagazio u 38. godinu, Portugalac i dalje izgleda besprijekorno i posjeduje nevjerovatnu snagu. Mnogi žele izgledati poput njega, to nije nikakva tajna, no za takvo što je neophodno veliko odricanje.

Cristianu Ronaldu ništa nije dano i sve što je postigao u svojoj karijeri postigao je trudom i usavršavanjem. I više ako govorimo o prehrani zvijezde portugalske reprezentacije.

Igrač Juventusa kategorično slijedi dijetu kako bi ocrtao svoju izvrsnu fizičku formu, a jedan od njegovih nutricionista je otkrio čime se hrani.

"Uvijek jede isto. Brokulu, piletinu i rižu. I dvije litre vode, svakako bez Coca Cole", naglasio je jedan od Ronaldovih nutricionista i ljudi koji mu pomažu da bude u formi, da izgleda dobro i da bude uvijek zdrav i fizički spreman.

"Cristiano želi pobjeđivati uvijek i svugdje. On tjera mlade igrače da rastu. Mislim da je to jako dobra karakteristika", dodao je.

Ali ako neko želi Cristianovo tijelo, osim zelenog povrća, morao bi imati beskrajnu rutinu vježbanja. "On te trbušnjake ne radi iz taštine, već zato što svoje tijelo doživljava kao radni alat".

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak