Šta se desilo s Lanom Del Rey: izgledala je super do pandemije, a danas sa 30 kilograma viška...

Popularna pejvačica se ugojila

Američka pjevačica Lana Del Rey ubrzo je, nakon što se pojavila na sceni i otpjevala jedan od svojih najvećih hitova, singl "Video Games" kao i "Summertime Sadness", proglašena novom retro kraljicom koja je svojim glasom vraćala slušatelje u neka prošla vremena.

Šta se desilo s Lanom Del Rey: izgledala je super do pandemije, a danas sa 30 kilograma viška...
lana del rey

Ova pjevačica pod imenom Elizabeth Woolridge Grant se u posljednje vrijeme povukla iz javnosti i nije dugo vremena izbacivala hitove kao nekada.

Vrhunac slave dosegla je 2012. godine, a posljednji je album objavila 2017. godine kojeg njezini fanovi kao ni kritičari nisu baš dobro prihvatili.

U međuvremenu, dok je trajala pandemija koronavirusa, pjevačica je dobila skoro 30 kilograma i danas izgleda znatno drugačije nego prije.

Lani je, kao i mnogima, zatvaranje teško palo i na kraju je u takvim okolnostima nakupljala masne naslage, ali ne sumnjamo da će se ova pjevačica brzo dovesti u red...

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak