Robert Lewandowski otkrio je tajnu zavidne forme u 33. godini: Ovako se hrani

Sa 33 godine Robert Lewandowski, napadač Bayerna, jedan je od najboljih nogometaša na svijetu.

Robert Lewandowski otkrio je tajnu zavidne forme u 33. godini: Ovako se hrani

Lewandowski i ove sezone briljira, a Poljak je otkrio tajnu njegove zavidne kondicije i sportskog duha, što ga čini najboljim na svijetu.

"Ako želim desert, jedem sat i pol nakon ručka ili pola sata prije", rekao je Robert Lewandowski, prenosi AS. "Ono što se događa u tvojoj glavi jednako je važno kao i ono što se događa tvojim nogama", dodao je Poljak.

O njegmu se puno brine i supruga Anna Lewandowski, koja je profesionalni fitness trener i nutricionista, pa se trudi da Bayernova zvijezda jede samo zdrave i kvalitetne namirnice, te da redovno trenira koristeći najbolje metode.

Lewandowski je iza Lionela Messija izabran za drugog najboljeg nogometaša svijeta. Njegova tržišna vrijednost procijenjena je na 50 miliona eura, a u Bayernu mu spremaju novi dovogodišnji ugovor prema kojem bi zaradio dodatnih 58 miliona eura.

Poljski nogometaš iz redova Bayerna odavno je izbacio iz upotrebe hljeb, šećer rijetko koristi i to samo u palačincima ili nekim kolačićima, a u potpunosti izbjegava kravlje i sojino mlijeko.

Ovako izgleda jedan dan dijete kod Roberta Lewandowskog. Ono što je jasno je da ne miješa previše različitih vrsta hrane.

Doručak: Zobena kaša

Ručak: Špageti od povrća, svježi sok od cvekle

Međuobrok: Palačinci ili smeđi kolač s čajom

Večera: Svježa riba ili meso

Komentari (1)

Pa dobro jebem mu majku kakve su ove vesti? Pa nema covek 80 godims vec 33 to su nsbolje hodine

Ersan123
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak