Detox pogača ili krekeri

Od heljde

Iz knjige "Detoks program od A do Ž - kuhanje, vježbanje i postupci za prirodan detkos u tri tjedne''. autora Dunje Gulin i Marije Valentića saznali smo kako se to kuhaju posebni detoks krekeri, kako one kažu knjiga je osmišljena kao priručnik potreban za samostalno provođenje učinkovite detoksikacije organizma na prirodan način.

  • Sastojci:
  • 1 šalica heljde, namočene (vidi upute za namakanje)
  • 1 1/3 šalice suncokretovih sjemenki, namočenih (zamjena: bundevine golice)
  • 1 luk ili sitno ribana mrkva/celer ili 1/2 šalice pulpe od ostataka pravljenja soka od povrća
  • 1 žličica soli
  • 1/2 žličice suhih začina (bosiljak, origano, timijan), po želji
  • 2 žlice mljevenog lana 3 žlice maslinova ulja
  • 1/2 šalice vode ili soka od povrća

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak