Djevojka slavnog nogometaša izazvala buru zbog komentara o hrani, stručnjaci joj odmah odgovorili

Smatra da u Manchesteru nema dobrih restorana

Supruga veznog nogometaša Manchester Cityja Ilkaya Gundogana izazvala je buru komentara zbog onoga što je rekla o mančesterskim restoranima i tamošnjem kvalitetu hrane.

Djevojka slavnog nogometaša izazvala buru zbog komentara o hrani, stručnjaci joj odmah odgovorili

Italijanska ljepotica Sara Arfaoui (27) požalila se kako u gradu nema dobrih mjesta za jesti i dosta joj je "užasne smrznute hrane"..

Stručnjaci za hranu označili su njene komentare "besmislenim" i rekli da je Manchester "apsolutni dragulj mjesta za jelo".

"Oprostite, tužna sam da budem iskrena, ali ništa. Toliko sam se trudila pronaći dobar restoran, ali posvuda užasna hrana. Ne mogu pronaći pravi italijanski restoran ili dobar sushi ili samo svježu hranu... posvuda zamrznuta", objavila je Gundoganova djevojka.

Rekla je da se restorani "fokusiraju na zarađivanje novca pićima", umjesto na "kvalitetnoj hrani". “Možda u Londonu, ali u Manchesteru ništa. Žao mi je", zaključila je Sara.

Odmah su se sladokusci ujedinili kako bi iznijeli njene stavove. Kritičar Jay Rayner je rekao: “Ovo je smiješno gledište. Manchester je prepun briljantnih, neovisnih restorana".

"To je apsolutni dragulj mjesta za jelo i ovakvi komentari u teškim ekonomskim vremenima nisu od pomoći firmama koje se bore da spoje kraj s krajem."

Jedan lokalni vlasnik restorana rekao je Sari u poruci: “U Manchesteru ima toliko sjajnih restorana. Predlažem da istražite prije nego što progovorite.”

Dodali su: “I to samo zato što je vaš muž nogometaš i imate novac i imate sve vjerojatno plaćeno i sjajan život koji vam je pružen ovdje u Manchesteru. Trebali biste biti zahvalni na tome umjesto da ogovarate naše restorane".

Sara se nakon tih komentara odmah oglasila i napisala: “Znači, budući da smo uspješni ljudi, ne možemo dati iskreno mišljenje?".

"Probala sam sve najbolje restorane ovdje i ne mogu da lažem, nema ukusne hrane. Sjajan je grad, sjajni ljudi, ali nedostaje dobrih restorana sa kvalitetnom hranom".

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak