Serena Williams zaprepastila prijatelje hranom koju im je servirala, neki su povraćali

Nisu mogli da vjeruju

Jedna od najboljih teniserki svijeta Serena Williams zaprepastila je prijatelje posluživši žohare na zabavi na plaži, a jedan od njih umalo je i povratio.

Serena Williams zaprepastila prijatelje hranom koju im je servirala, neki su povraćali

Teniska legenda blago je rečeno šokirala svoje prijatelje tako što su se na jelovniku našli žohari. Jedna njena prijateljica je odlučila da kuša "specijalitet", pa je u usta ubacila jednog prženog kukca, a potom je stavila ruku na usta kao da joj je pozlilo.

U snimci objavljenoj na Sereninoj Instagram stranici, može se čuti kako govori: "Ne mogu - povratit ću."

Međutim, s obzirom da se uz servirane žohare popilo i puno akohola, moglo bi se reći da je mučnina zapravo nastala od toga.

Američka 23-struka Grand Slam pobjednica gnjavila je suparnice na terenu svojom snagom i vrhunskom svestranom igrom tokom 27 godina velike karijere, a sada to radi i svojim prijateljima ponudom visokoproteinskih "grickalica".

Ova zabava na plaži popraćena je raznom hranom i pićem i svi su uživali bez obzira na trenutke neugodnosti i zaprepaštenja.

Amerikanka se početkom prošlog mjeseca oprostila od tenisa. Posljednji nastup u bogatoj karijeri Williams je imala protiv Ajle Tomljanović u trećem kolu US Opena i to u trosatnom meču.

Legendarna Amerikanka je tokom karijere odigrala 986 mečeva uz učinak od 835 pobjeda. Osvojila je 73 WTA titule od kojih su 23 Grand Slama. Uz sve to ima i četiri zlatne medalje sa Olimpijskih igara.

Komentari (1)

Katastrofa samo preseravanje ljudi se trebaju normalno ponašati i jesti a ne izmišljati toplu vodu .misle sve je to in pa što luđe to bolje daj im Bože pameti a nama strpljenja da možemo sve ovo čitati

Spomenka Kovačević
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak