UFC šampion teške kategorije otvorio frižider i pokazao čime se hrani

Kamerunska zvijer gostovala u emisiji "Men's Health"

Francis Ngannou trenutno je jedan od najopasnijih boraca UFC-a i šampion je u teškoj kategoriji.

UFC šampion teške kategorije otvorio frižider i pokazao čime se hrani

Kamerunska zvijer smatra se jednim od najjačih ljudi na svijetu i za mnoge je uzor, a sada otkriva tajne svoje ishrane i treninga koji su ga učinili šampionom.

On je došao iz siromaštva, ali je ostvario svoje snove zahvaljujući predanom radu i velikom odricanju. Ngannou je otkrio da koristi čiste proteinske izvore ishrane te da unosi veliku količinu vode u organizam.

"Ne postoji hrana koju ne volim jer tamo gdje sam odrastao nije bilo puno hrane. Zbog toga se prema hrani odnosim s poštovanjem i ništa ne bacam", rekao je kamerunski MMA borac za Men`s Health.

Otkrio je i da tokom priprema za borbe ima kuhara koji brine o svemu, a kada nije u kampu najviše se voli počastiti palačinkama. Uz doručak obavezno mora imati bademovo mlijeko i sok od naranče.

Što se treninga tiče, trenira maksimalno u dva termina, ali svakog dana.

Inače, u emisiji "Men's Health" je pokazao šta ima sve u frižideru...

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak