3 3/3

Maska za jačanje i rast kose

Domaće maske koje će vam regenerisati kosu
Domaće maske koje će vam regenerisati kosu

Ova maska se smatra savršenim izborom za problem suhe kose sklone opadanju. Kokosovo ulje i ulje kanole je bogato vitaminom E koji je zaslužan za popravljanje i izgradnju tkiva. Ulje kanole se ne fokusira na regeneraciju i popravku vaše kose, već na rast. Ova maska ne samo da ostavlja vašu kosu mekom, već će i vaše vlasište održavati u najboljem stanju za optimalan rast kose.

Sastojci:

2 kašike ulja kanole

2 kašike kokosovog ulja

1 jaje

2-3 kapi ulja ružmarina

Umutite sastojke i nanesite ih na vlažnu kosu. Ostavite na kosi 20 minuta, zatim isperite toplom vodom prije upotrebe šampona i regeneratora. Ovu masku koristite jednom sedmično.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak