Greškom s prijateljima na Facebooku podijelila trenutak seksualnog odnosa, "live" pratio i njen otac

Budite uvijek na oprezu

Bizarna situacija dogodila se jednoj ženi, koja priznaje da se odavno nije tako sramno i jadno osjećala.

Greškom s prijateljima na Facebooku podijelila trenutak seksualnog odnosa, "live" pratio i njen otac

Žena iz Mississippija, na TikToku poznata kao @rroberson16, tvrdi da je "plakala sedam dana" nakon što je slučajno uključila prijenos uživo dok se seksala sa svojim mužem. U subotu je objavila video u kojem je svojim fanovima, odnosno pratiteljima otkrila neugodnu situaciju.

Kazala je kako je 46 njenih prijatelja pratilo nekoliko sekundi njenog seksualnog odnosa s mužem, a da stvar bude još gora - među njima je bio i njen otac.

"Mislila sam da je moj život gotov", priznala je majka jednog djeteta i supruga, koja kaže da njen muž misli da je to sve zabavno i smiješno.

Žena je objasnila da je pregledavala Facebook prije nego što joj se muž prišunjao i počeli su se ljubakati, a ona je samo spustila telefon, koji nije bio zaključan, pa je u početku strasti slučajno kliknula dugme "uživo".

"Moja najbolja prijateljica me nekoliko puta zvala kako bi mi rekla šta se dešava i kako bih trebala da prekinem stream, ali u zanosu se nisam obazirala na pozive.

Ipak, njena mala utjeha je ta što se nije najbolje vidjelo ono što je radila u krevetu s mužem, ali da su svi koji su došli na 'live' mogli da shvate o čemu je riječ. Najviše se čulo stenjanje i uzdasi zanosnog para.

Šta joj je otac rekao? "Kad je shvatio šta se događa, kaže da je samo napustio taj stream. Ponašao se kao da se ništa nije dogodilo, jednom se i našalio na osnovu toga".

Ženin isječak priznanja na TikToku pregledan je više od 175.000 puta, a mnogi su izrazili svoje suosjećanje. Neki su joj poručili da treba to sve da zaboravi, da se ne sjeća, drugi su pak pisali da bi se spakovali i napustili grad na neko vrijeme.

Neki od njenih pratitelja na TikToku pak su napisali da im se dešavala slična stvar, ali je poruka manje - više ista: Budite oprezni u svijetu tehnologije i društvenih mreža i pazite šta radite i da li su vaša intima i sigurnost zaštićeni.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak