Influencerica objavila neobičanm video kako bi dokazala da su njene ogromne grudi prirodne

Smatraju je lažnom

Slovačka manekenka i influencerica Veronika Rajek ima ozbiljan problem - mnogi smatraju da je lažna.

Influencerica objavila neobičanm video kako bi dokazala da su njene ogromne grudi prirodne

Veronika ima 25 godina i bivša je misica koja izgleda savršeno, a posebno je krase bujne grudi. Međutim, to joj nekada stvara probleme...

"Obično kažu da je sve lakše kada si lijep, no čini mi se da nije tako. Mnogi moji 'fanovi' na Instagramu misle da nisam stvarna, da sam izmišljen profil i slično. Dobijam mnogo poruka od raznih žena koje se boje da ću flertovati s njihovim dečkima", rekla je Veronika.

No, Veroniku najčešće optužuju da je povećala grudi hirurškim zahvatom, pa je, kako bi izbrisala svaki trag sumnje, u objavi na Instagramu objavila sliku s nalazom ultrazvuka.

"Dobijam toliko komentara mržnje, najgore su žene, kažu da sam operirala grudi i da im želim ukrasti dečke", dodala je.

Manekenka je također rekla da je njen profil prijavljen i čak i blokiran nebrojeno puta zbog onih koji nisu mislili da je stvarna. Prijavljivali su se je vjerujući da je lažan profil.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Veronika Rajek REAL PROFILE (@veronikarajek)

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak