Mama opsjednuta zaradom: Na OnlyFansu pronašla sreću, zarađuje bogatstvo i kćerku potiče na isto

Iskoristila svoje seksi tijelo

Lana May (42) je majka, poslovna žena, savjetnik za muškarce i model.

Mama opsjednuta zaradom: Na OnlyFansu pronašla sreću, zarađuje bogatstvo i kćerku potiče na isto

Ona je prije dvije godine pokrenula profil na OnylFans stranici za odrasle i sada godišnje zarađuje pravo bogatstvo. Svoj uspjeh temelji na vlastitom uvjerenju da može biti jednako seksi i da vas uz to drugi profesionalno i ozbiljno shvataju.

"Želim da pokažem ženama da je sve moguće. Ne moraš biti samo seksi. Možeš biti žena s karijerom, mama, domaćica, seksi dama, možeš da obučavaš i savjetuješ muškarce i da dobijaš poštovanje i novac za sve ono što radiš", kazala je Lana.

Ova 42-godišnjakinja je odrastala u Rusiji, ali je na kraju otputovala u Sjedinjene Američke Države i oduvijek je imala želju za zaradom. S 18 godina je "preskočila" fakultet, te je postala programer, a prije 10-ak godina odustala je od korporativnog života i odlučila je da postane glumica, te se sa suprugom i kćerkom preselila u Los Angeles kako bi se bavila svojom strašću.

Kada se razvela, odlučila je raditi apsolutno sve da obezbijedi sebi i svojoj kćerci krov nad glavom, hranu i lagodan život.

"Znala sam da moram da požurim s odlukama da bih zaradila novac. Bila sam švorc nakon raskida, morala sam sa kćerkom da se preselim u mali jednosoban stan i sjećam se da sam joj jednog Božića poklonila čarape, nažalost nisam imala novca za više od toga", ispričala je.

Na njenu sreću, prijateljica joj je ponudila posao i rezervisala masaže u toplicama, no ona se nikada nije vratila.

Zaljubila se u činjenicu da ljudi oko nje zarađuju, uživala je u radu s klijentima i bila je oduševljena masiranjem klijenata po najvišim mogućim cijenama.

Posao s masažama na kraju je prestao, ali do tada je uspjela povećati vlastitu klijentelu i sada je izvršna direktorica The Bliss Experience, luksuzne usluge masaže kojom rukovodi.

Postala je u međuvremenu "životni trener" muškarcima, kojima po određenoj cijeni daje razne savjete u svim aspektima života i to uglavnom radi kroz OnlyFans, gdje jasno istovremeno naplaćuje svoje seksi tijelo odnosno snimke istog.

"To ne smatram poslom već prirodnom stvari".

Otkrila je da je većina tih muškaraca dolazila kroz OnlyFans, a njeni "treninzi" koštali su oko 250 dolara po satu.

Lana je prije dvije godine prešla u OnlyFans iz nekoliko razloga.

"Odlučila sam uzeti pauzu i samo želim raditi sve što me čini sretnom i shvatila sam da se želim izraziti", istaknula je.

Ona kaže kako sada radi tri posla, da istovremeno odgovara na razne mailove, masira klijente, pravi seksi snimke za OnlyFans i muškarcima kroz razgovore nudi najkorisnije životne savjete.

I na kraju smatra da će biti dobar primjer za svoju kćerku koja ima 16 godina.

"Htjela sam svojoj kćeri pokazati da ako ja to mogu, možeš i ti. Takođe želim da pokažem ženama da razvod ne znači kraj, da ne treba da padnu na dno već da odu u visine", poručila je na kraju.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak