Pamela Anderson ponovo u centru pažnje zbog snimka seksa, kako ona danas izgleda?

Seks simbol bila i ostala

Američka glumica, Playboy zečica i seks simbol devedesetih godina, Pamela Anderson (54), izaziva veliku pažnju gdje god da se pojavi i šta god da obuče.

Pamela Anderson ponovo u centru pažnje zbog snimka seksa, kako ona danas izgleda?

Prošlo je više od šest sedmica otkako je Pamela Anderson podnijela zahtjev za razvod od Dana Hayhursta, a sada je uhvaćena na ulicama Malibua u SAD-u.

Glumica, koja je bila samo godinu dana u b raku sa Hayhurtsom, izgleda savršeno u svijetlosivoj haljini koju je uskladila s dugim, crnim čizmama, a njen outfit upotpunjen je i bijelom torbom.

Na slikama koje su snimili paparazzi, glumica je uhvaćena kako hoda prema automobilu s čašom kafe nakon što je uživala u shoppingu i u suncu koje ne nestaje u ovom dijelu svijeta.

Bivša glumica Baywatcha ima iza sebe čak pet neuspješnih brakova. Počelo je s Tommyjem Leeom s kojim je bila od 1995. do 1998. godine i njih dvoje imaju dva dječaka. Kratko je potom bila s Kidom Rockom, potom s Rickom Solomonom, a prije Dana imala je brak sa Jonom Petersom.

U međuvremenu je izašla kontroverzna serija u osam dijelova na Netflixu u kojoj je ispričano sve o distribuciji ukradene seksualne snimke Pamele i Tommyja Leeja 1990-ih godina.

Serija Pam & Tommy izazvala je velike reakcije, a Pamela je obećala da je nikada neće pogledati.

"Nakon što je snimka seksa objavljena u javnosti, bila je to vrlo traumatizirajuća situacija za nju i nepravedno je to što je se sada ponovno izlaže toj traumi, ponovno se otvara stara rana", rekao je izvor blizak Pameli Anderson za People.

Serija sadrži osam epizoda, a glavne uloge kultnog para iz 90-ih tumače Lily James i Sebastian Stan. Snimka seksa koja je procurila u javnost bila je zaključana u sefu, a otuđio ju je bivši nezadovoljni zaposlenik Rand Gauthier, kojeg u seriji tumači Seth Rogen. On ju je pustio u javnost, a ionako popularnoj zanosnoj plavuši donijela je svjetsku slavu.

Mnogi smatraju i danas Pamelu savršenom ženom i da izgleda besprijekorno unatoč godinama.


https://s.iw.ro/gateway/g/ZmlsZVNvdXJjZT1odHRwJTNBJTJGJTJG/c3RvcmFnZWZpbG1ub3cucmNzLXJkcy5y/byUyRnN0b3JhZ2UlMkYyMDIyJTJGMDMl/MkYwMiUyRjE0NjkyODZfMTQ2OTI4Nl9Q/YW1lbGEtQW5kZXJzb24tMy5qcGcmdz03/ODAmaGFzaD1hZGNjYThkNjhjZjFiMWE5MDJkNjNkMGE5ODZmYzhlYQ==.thumb.jpg

Komentari (1)

Dobra i sad. Jest da je oduvijek imala krive noge, sjećam se da je i u Bejvoču nosila čizmice

Taribo West
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak