1 1/3

Prvi look

Kako se brzo našminkati za praznike
Kako se brzo našminkati za praznike

Prvi look podrazumijeva jednostavni eyeliner koji će naglasiti vaš pogled, upravo zbog naglašenosti eyelinera možete preskočiti sjene.

Postupak je sljedeći:

  • Izjednačite ten lica i u to uključite i kapke, obratite pažnju na to da je sve ujednačeno zato što nećete koristiti dodatne sjene. Možete nanijeti puder spužvicom za šminkanje ako želite da uštedite na vremenu. Ovisno o potrebi vaše kože nanesite kameni puder preko tečnog pudera.
  • Izvucite eyeliner što pažljivije možete, sami birajte izgled istog. Međutim ako želite uštedjeti na vremenu birajte klasični eyeliner.
  • Nanesite maskaru i/ili umjetne trepavice koje najviše odgovaraju izabranom eyelineru.
  • Završite šminkanje sa bronzerom, rumenilom i hajlajterom kako biste licu dali malo više boje.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak