Francuski selektor se nije smio nasmijati, ali sada je "sredio" zube i ne prestaje da se smije

Prezentovao novi osmijeh

Kada je Francuska osvojila Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji, Didier Deschamps, jedan od samo trojice na svijetu koji su osvojili Svjetsko prvenstvo kao igrač i selektor, privukao je pozornost na društvenim mrežama.

Francuski selektor se nije smio nasmijati, ali sada je "sredio" zube i  ne prestaje da se smije

No, nije to bilo zbog uspjeha njega i igrača, već zbog osmijeha: naočigled istrošeni zubi i "nepotpun" osmijeh ubrzo su postali tema na društvenim mrežama.

Odontolozi su istakli da istrošenost zubi može biti uzrokovana bruksizmom, "funkcionalnim poremećajem koji karakterizira škripanje ili stiskanje zubima tijekom sna", stoji na web stranici dr. Drauzia Varelle.

No, zabilježen je i nedostatak jednog od gornjih zuba, a tema trenerovog osmijeha postala je jedna od glavnih tema u sportskim emisijama u Francuskoj.

U januaru 2019. godine Deschamps se pojavio s novim osmijehom, a stvar je bila popraćena iu medijima. Upitan se kratko dotaknuo te teme, iako je već rekao da ne treba da komentariše svoj privatni život.

Ali inzistiranje na pitanjima natjeralo je Deschampsa na ekspanzivniju izjavu: "Jedino što ću reći je da, budući da sam selektor Francuske, postoji pitanje o mom izgledu koje je važno, jer govori o imidžu francuskog nogometa".

Činjenica je da seleketor Frnacuske sada ima dosta razloga da se nasmije. Njegova ekipa je večeras pobijedila Australiju sa 4:1 u prvom meču na putu ka odbrani titule.

Nasmiješen ili namršten, ovisno o tome kako se utakmica bude odvijala, Didier Deschamps imao je priliku da po prvi put prezentuje stomatološki zahvat na najvećoj pozornici svjetskog nogometa.

Komentari (1)

Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Top24.pw

Lissa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak