Slavna glumica se zbog bolesti ugojila 18 kg i mora da hoda uz pomoć štapa

Najavila velike promjene pred novu sezonu serije

Glumica Christina Applegate oboljela je od multiple skleroze, ali nije odmah mogla da uoči simptome ove bolesti.

Slavna glumica se zbog bolesti ugojila 18 kg i mora da hoda uz pomoć štapa

Zvijezda serije "Bračne vode" je u intervjuu za The New York Times progovorila o snimanju treće sezone Netflixocve serije "Deat to me", nakon što joj je u avgustu 2021. godine dijagnostikovana multipla skreloza. Godinama prije imala je znakove bolesti, a jednom je čak i izgubila ravnotežu tokon snimanja.

"Voljela bih da sam obratila pažnju, ali kako da ja to znam", rekla je glumica. Kada se saznalo da je bolesna, snimanje serije prekinuto je na pet mjeseci kako bi ona mogla da se liječi.

"Ovo će biti prvi put da će me neko vidjeti takvu kakva jesam. Ugojila sam se 18 kilograma i ne mogu da hodam bez štapa. Želim da to ljudi znaju", dodala je navodeći da je namjeravala da uradi intervju prije samog izlaska treće sezone serije "Dead to Me" kako bi gledaoci mogli da shvate zašto se tako promijenila.

Treća sezona serije bi na Netflixu trebala da bude dostupna 17. novembra.

Ispričala je kako nakon dijagnoze nije mogla da radi kao prije, te je imala problema sa silaženjem niz stepenice. Na set je dolazila u invalidskim kolicima, teško snimajući scene za seriju.

Ona se ranije borila i protiv raka dojke te je 2008. godine bila podvrgnuta dvostrukoj mastektomiji.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak