Ronaldo je imao nakrivljene i žute zube, užasnu frizuru i bio je mršav, a onda je postao savršen

Napravio je mnogo promjena

Cristiano Ronaldo je danas za mnoge žene savršen tip muškarca, no nekada nije bio tako zgodan i lijep.

Ronaldo je imao nakrivljene i žute zube, užasnu frizuru i bio je mršav, a onda je postao savršen

Na početku karijere portugalski nogometaš, dok je još igrao za Sporting ili kada je tek stigao u Manchester United, nije izgledao ni približno kao danas. S vremenom se Ronaldo poboljšavao, ulagao novac u svoj izgled, a na kraju dosegao savršenu liniju, blistav osmijeh i izgled zbog kojeg su mnoge žene opijene.

Portugalac nekada nije imao lijep, savršen osmijeh kao sada. Neki zubi su mu bili nakrivljeni i žuti, pokoji mu je i nedostajao i kada je 2003. kao 18-godišnjak stigao u Manchester United nosio je aparatić.

Problem je riješio porculanskim ljuskicama i procjenjuje se da je uložio u svoj savršeni osmijeh 20.000 funti.

Onda je 2013. godine uočeno da mu je kosa sve rjeđa, no bio je na presađivanju kose za koje je potrošio 10.000 funti, a kasnije je shvatio da je frizura s plavim pramenovima grozna, pa ju je promijenio i jednostavno s vremenom postao savršen.

Cristiano se navodno baš kao i njegova djevojka Georgina Rodriguez potrudio da mu koža izgleda savršeno. Odlučio je 'izbrisati' bore pa je posegnuo za botoksom. Stručnjaci tvrde da je bio na ubrizgavanju botoksa oko očiju i u čelo i sada mu je koža gotovo besprijekorna.

Vjeruje se da je i nos smanjio u odnosu na prije 10-15 godina. Također, posjećuje kozmetičke salone i depilira cijelo tijelo, a neizostavno je svakodnevno treniranje i konzumiranje samo zdravih namirnica.

Komentari (1)

Vidi se kad čovjek ulaže u sebe mora stalno da ne izađe iz forme

Milan Bogićević
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak