Salma Hayek u 55. godini izgleda savršeno: Otkila je tajnu mladolikog izgleda

Salma Hayek ima 55 godina, no čini se da su godine za nju samo broj i to dokazuje svakom slikom koju javno objavi na društvenim mrežama i koja brzo postane viralna.

Salma Hayek u 55. godini izgleda savršeno: Otkila je tajnu mladolikog izgleda

Glumica je poznata po slikama objavljenim na društvenim mrežama, na kojima se pojavljuje u kupaćem kostimu, no njeni obožavatelji i dalje su impresionirani koliko dobro glumica izgleda čak i ako ima 55 godina.

Na posljednjoj slici objavljenoj na društvenim mrežama, Salma Hayek sjedi u vodi, naslonjena leđima na stijenu, pokazujući svoje velikodušno poprsje u plavom kupaćem kostimu.

“Ako ste zaboravili napraviti popis novogodišnjih odluka, još uvijek je januar. Učinila sam to sama, ali još dodajem stvari", napisala je glumica uz sliku koja je u samo nekoliko sati prikupila gotovo 500.000 lajkova.

U razgovoru na Red Table Talku s glumicom Jadom Pinkett Smith, Salma je govorila o nagađanjima tokom godina da će koristiti skalpel za povećanje grudi. Hayek je pojasnila da se to nije dogodilo, već je to jednostavno bila reakcija njenog tijela na trudnoću, a potom i menopauzu.

"Ne krivim one koji su davali takve izjave, jer sam imala puno manje poprsje, ali ono se razvijalo kako se moje tijelo mijenjalo s godinama".

Salma je inzistirala da joj starenje ne predstavlja problem, jer zna da svaka žena može ostvariti svoje ciljeve bez obzira na godine.

“Za žene ne postoji rok trajanja. Ova misao, ovaj mentalitet mora nestati. Jer možete napredovati u bilo kojoj dobi. Možete biti neovisni u bilo kojoj dobi, možete sanjati u bilo kojoj dobi, možete biti romantični u godinama. Svi imamo pravo biti voljeni onakvi kakvi jesmo, gdje jesmo. A mi žene nismo tu samo da imamo djecu ili da uvijek budemo s muškarcem. Nismo ovdje samo da sve stavimo na čekanje, a kada djeca odrastu i odu ... da ih se smatra prošlošću. To je greška koja se činila stoljećima".

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak