Ulisses Jr.: Velikan fitness modelinga - Body.ba

Musclemania šampion

Ulisses Jr.: Velikan fitness modelinga

Piše: Body.ba

Petak, 10.01.2014.

Ulisses Jr.: Velikan fitness modelinga

Fitness modeli su prema mišljenju većine najbolje građeni ljudi na svijetu, međutim i među njima postoje najbolji od najboljih, a Ulisses Williams Jr. zasigurno spada u red najboljih.

Ovaj i više nego uspješni bodybuilder takmičenja je iskoristio kao odskočnu dasku, pa je danas celebrity trener koji ima poznate klijente od Londona pa do New Yorka. Ogroman trag je ostavio kao fitness model, a u cijelu priču je uspio ubaciti i to da je kompletan uspjeh na polju izgradnje svog fantastičnog tijela ostvario bez korištenja steroida.

Naravno, u ovo posljednje je jako teško povjerovati, posebno profesionalcima koji dobro znaju da je osim čudesne genetske obdarenosti još mnogo toga potrebno za takav izgled.

Bilo kako bilo, Ulisses je čovjek koji je dosegao vrh u svom poslu i dokazao kakav je profesionalac, a to što je na Musclemania takmičenjima uspostavio potpunu dominaciju, te čiju titulu apsolutnog pobjednika i trenutno nosi, priča je za sebe.

Nadamo se da će fotografije velikog Ulisses Jr. Williamsa biti dovoljna doza motivacije za sve pripadnike jačeg spola, da konačno i oni uzmu stvari u svoje ruke i dostignu pravu tjelesnu formu.

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


IZDVOJENE TEME

>Koliko kalorija troše zimski sportovi?

Sjajan put do dobre forme

Koliko kalorija troše zimski sportovi?

Dolazak zime i snježnog pokrivača na planine otvara brojne nove mogućnosti dobre zabave, ali ujedno i iznimno...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Zlato Adisa Jakića na Natural Mr. Olympiji

Veliki uspjeh

Zlato Adisa Jakića na Natural Mr. Olympiji

Najuspješniji bosanskohercegovački fitness model i prvi profesionalni Men's Physique takmičar sa prostora...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Iskoristite kafu da trening učinite ubitačnim

Naučnici poručuju

Iskoristite kafu da trening učinite ubitačnim

Naučno istraživanje čiji su rezultati objavljeni u časopisu "Sport Nutrition and Exercise Metabolism",...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)