Ostarjela zvijezda Baywatcha u borbi sa kilažom - Body.ba

Nicole Eggert

Ostarjela zvijezda Baywatcha u borbi sa kilažom

Piše: Body.ba

Četvrtak, 02.08.2012.

Ostarjela zvijezda Baywatcha u borbi sa kilažom

Nicole Eggert kao Summer Quinn u Baywatch izdanju

Nicole poznata po ulozi prelijepe spasiteljke Summer Quinn, koja je bila jedna od glavnih uloga u hit seriji Baywatch, emitovane u periodu od 1992. do 1994. godine.

No, od tada, Nicole Eggert je rodila dvoje djece i trenutno nije ni sjena zgodne spasiteljke iz ranih devedesetih.

Danas četrdesetogodišnja glumica, krenula je na maraton u kojem ima samo jedan cilj - riješiti se kilaže koju je dobila nakon rođenja kčerke prošle godine.

Obučena u ljubičastu majicu i sivi šorc, bivša zvijezda je trenirala na ulicama Los Angelesa pod vodstvom profesionalne trenerice, a fotografi su pratili njen kompletan trening.

Nicole je trenirala sa malim bučicama, elastičnim konopcem, trčala je, ali pored teškog treninga, sve vrijeme se odlično zabavljala šaleći se sa trenericom, a kasnije i trenerom koji im se pridružio.

Od pojavljivanja u Baywatchu, rame uz rame sa Pamelom Anderson i Alexsandrom Paul, Nicole se konstantno borila sa kilažom, a 2010. godine se pojavila i u Celebrity Fit Clubu, nakon kojeg je uspjela vratiti formu.

Trenutno izdanje glumice je daleko od njenog vrhunca u hit seriji Baywatch

"Bila sam na naslovnicama nekih tabloida nakon što sam dobila na težini i to je za mene bilo strašno iskustvo", kazala je Nicole, koja je zatim dobila ponudu da se pojavi u pomenutom šou.

"Kada mi je došla ponuda, mislila sam da je to preveliki pritisak za mene, mislila sam da će me izvesti iz kuće i natjerati da treniram. Većinu svoje kilaže sam i dobila stalnim boravkom u kući i depresijom."

Nakon završenog šoua Nicole je bila prezadovoljna:

"Ponovo izgledam nevjerovatno dobro i ponovo se osjećam odlično", tada je kazala bivša zvijezda Baywatcha, koja je izdala i fitness DVD pod nazivom "Nicole Eggert's 21-Day Red Hot Bikini Body Makeover".

Sada, nakon drugog porođaja, Nicole se ponovo suočava sa starim problemom, te se ponovo odlučila za obračun sa kilažom, a za sada joj ide odlično, te planira nastaviti raditi sa trenerima.

"Nastavit ću raditi sa trenerima, zato što mislim da je to odlična motivacija i odlična zabava uz teške treninge", kazala je Nicole, te otkrila u čemu je problem, zbog kojeg je konstantno imala problema sa kilažom: "U danima kada ne mislite da trebate vježbati, tada bi ustvari i trebali najviše raditi na sebi", zaključila je bivša zvijezda.

Danas četrdesetogodišnja glumica, krenula je na maraton u kojem ima samo jedan cilj - riješiti se kilaže koju je dobila nakon rođenja kčerke prošle godine.

Nakon Baywatcha, Nicole Eggert nije dostigla sličan uspjeh, a to će zasigurno ostati njena životna uloga po kojoj je i dalje pamte.

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

  • Želim primati obavijesti na e-mail za nove komentare


IZDVOJENE TEME

>Jedan od najboljih: Dennis Wolf najavio povratak

Vuk se vraća!

Jedan od najboljih: Dennis Wolf najavio povratak

Jedan od najboljih bodybuildera današnjice Nijemac Dennis Wolf koji se na bini nije pojavio još od 2015...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Naučite kontrolisati glad i dođite do dobre forme

Devet trikova

Naučite kontrolisati glad i dođite do dobre forme

Osjećaj gladi je prvi i osnovni krivac za višak kilograma i užasnu tjelesnu formu koje se stidi većina ljudi....Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)

>Snagom uma oborite svoj rekord na bench potisku

Pristupom do uspjeha

Snagom uma oborite svoj rekord na bench potisku

Na klupi za ravni potisak moguće je na pomalo nevjerovatno tačan način uvidjeti psihičko stanje i pripremu...Pročitaj cijeli tekst

Komentari (0)