Coca-Cola App - apsolutni vrh zabave

Aplikacija u kojoj se igraš, otkrivaš trendove i neprestano osvajaš cool nagrade

Zabava nema roka trajanja s Coca-Cola aplikacijom! Kako to? Coca-Cola App, koji je jednostavno skinuti, donosi gomilu nagrada i pogodnosti, a sve uz super zabavne challenge!

Coca-Cola App - apsolutni vrh zabave

Možeš se igrati u bilo koje vrijeme i baš kada tebi paše, odmah dobiti nagrade, zarađivati bodove i graditi strategiju za još veće i bolje poklone. Možeš i pratiti trendove kroz cool članke u aplikaciji kako bi bio u centru dešavanja - jer Coca-Cola donosi samo najbolji sadržaj.

Sve što treba uraditi je skinuti aplikaciju za iOS ili Android i zabava može početi. U aplikaciji se nalaze promocije i gomila cool nagrada koje osvajaš pomoću kodova ispod zatvarača omiljenih pića. Ako želiš da te nagrade ne zaobiđu, igraj igrice kojima sakupljaš gemse i coinse tako da upisuješ kodove s Coca-Cola, Coca-Cola Zero Sugar, Coca-Cola Zero Sugar Lemon, Fanta Orange, Fanta Zero, Fanta Shokata, Fanta Tropicool i Sprite pakiranja od 0.5 L. Pakiranja koja učestvuju prepoznat ćeš po bijelom ili crnom zatvaraču. Crni zatvarači donose ti duple bodove! Učestvuju i 250 mililitarska staklena pakiranja Coca-Cole, Coca-Cole Zero i Fante Orange.

U čemu je fazon?

Aplikacija se sastoji od više kategorija. Prva je „Home“ i početna stranica, zatim je tu „Code“ koja se koristi za upisivanje koda ispod zatvarača. Unutar nje se može vidjeti trenutno stanje novčanika. Kategorija „Win“ sadrži sve dostupne nagrade u aplikaciji - ako klikneš na svaku nagradu, vidjet ćeš šta sve trebaš uraditi da je preuzmeš!

Kodove ispod zatvarača možeš sakupljati i zamijeniti za super nagrade poput novih patika iz Intersporta, free klope u McDonald'su ili beskonačno puno muzike na Deezeru. Baš svako može pronaći nešto za sebe, jer su BH Telecom, The Athlete's Foot i brojni drugi partneri osigurali popuste na odjeću, tehniku, gejmanje i puno kul nagrada poput Panini sličica i limited edition Coca-Cola x EURO čaša. I najbolje od svega? Igra traje sve do kraja godine, a u velikim izvlačenjima Coca-Cola ti poklanja stvarno posebne nagrade- trenutno su aktivna čak četiri: Gaming, Technology, Sports i posebna poslastica za fanove Luke Modrića, izvlačenje u kojem možeš osvojiti Lukin potpisani dres.

Kad otvoriš svoje omiljeno osvježavajuće piće i zaviriš ispod zatvarača, čeka te zabavno igranje igrica i sakupljanje nagrada, čitanje i “chillanje” - može li biti bolje od toga?

Sve detaljnije informacije potraži na webu!

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak