1 1/4

Trening

Kako trenira profesinalna IFBB Bikini takmičarka?
Kako trenira profesinalna IFBB Bikini takmičarka?

Figura vrijedna IFBB Pro statusa nije bila lak podvig. Ali Jennifer priznaje kako je uživala u svakom koraku putovanja, uključujući i njene naporne treninge.

Kada je u teretani, Jennifer voli započeti s laganim vježbama i istezanjima, kako bi zagrijala mišiće za napornije vježbe.

Kada osjeti da je spremna za naporniji trening, Jennifer počne raditi vježbe kao što su čučnjevi i mrtvo dizanje. Sve ovo joj pomaže da radi trening snage dok istovremeno gradi mišiće. Kasnije tokom treninga, ona se fokusira na vježbe izolacije, kako bi tonirala i izolirala svoje mišiće.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak